Monipuoliset bObles-huonekalut FiksuMuksusta

bObles pyrkii toimimaan vastuullisesti ja suunnittelemaan laadukkaita tuotteita, jotka kestävät pitkään, lapselta toiselle. Tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä fysioterapeutin kanssa, jotta tuotteiden muotoilu tukee optimaalisesti lapsen motorista kehitystä leikin ja liikunnan avulla. bObleseista riittää iloa pitkäksi aikaa!

Tyylikkäiden ja käytännöllisten bObles-huonekalujen ehdottomasti paras ominaisuus on se, miten monella tavalla niitä voi käyttää. Monipuoliset bOblesit eivät varsinaisesti kerro käyttäjälle sitä, miten niitä käytetään, vaan lapsen on tarkoitus keksiä käyttötarkoitus itse. Esimerkiksi bObleskilpikonna näyttää hyvinkin yksinkertaiselta, mutta lasten käsissä siitä voi syntyä istuin tai vaikka tasapainolauta. Innostavat tuotteet kehittävät lapsen mielikuvitusta, sillä tuotteilla on juuri niinpaljon käyttötarkoituksia kuin vain lapsenmielinen voi keksiä.

Lasten pitää saada yrittää, epäonnistua ja yrittää uudestaan kunnes he onnistuvat. Tähän tarkoitukseen bOblesit ovat loistavia. Esimerkiksi bObles-elefantin kanssa ensimmäinen tasapainoilu voi olla melko lyhyt, mutta tärkeämpää on kehittää tasapainoa kuin pelätä mahdollista epäonnistumista. Portaikkoa muistuttava bObles-krokotiili muuttuu taasen ylösalaisin käännettynä keinuksi. Krokotiilin avulla lapsi voi harjoitella samalla niin silmä-jalka-koordinatiota kuin tasapainoa. bOblesin tuotteilla hauskaa pitäessä kehon tuntemus ja lihasvoima lisääntyvät huomaamatta leikin lomassa. bOblesin avulla lapsesi voi vahvistaa ja ylläpitää taitojaan olemalla aktiivinen. Samalla itseluottamus ja oppimiskyky lisääntyvät kohisten. Kannusta ja rohkaise lasta uteliaisuuteen ja kokeilunhaluun!

Oli valintasi muurahaiskarhu, kana tai donitsi, bObles-huonekalu sopii leikkihuoneen tai lastenhuoneen lisäksi mainiosti myös muualle kotiin. Aikuisen silmin nämä tanskalaisen designin taidonnäyteet ovat yksinkertaisen kauniita, joten ne istuvat hyvin kodin sisustuselementiksi, eikä niitä tarvitse siivota piiloon vieraiden saapuessa. Tutustu lisää upeaan bOblesiin ja ihastu tuotteiden monipuolisuuteen! Tilaa aikaa ja käyttöä kestävät tuotteet lelukaupastamme FiksuMuksusta.

bObles elefantti (4 väriä)
135,00€
bObles kana (4 väriä)
39,00€
Pikku-elefantti (5 väriä)
68,00€
bObles krokotiili
99,00€
bObles Kilpikonna (4 väriä)
95,00€
bobles donitsi (useita v...
65,00€
Suuri ankanpoikanen (pin...
85,00€
Iso muurahaiskarhu - vihreä
239,00€
bObles mato (3 väriä)
129,00€
bObles Elefantti - harmaa
135,00€
bObles Mini donitsi (mon...
45,00€
Muurahaiskarhu - harmaa
239,00€
Kana - harmaa
39,00€
Suuri ankanpoikanen (har...
85,00€
Pieni kala - harmaa
49,00€
Iso kala - harmaa
79,00€
bObles - rolleri (5 väriä)
89,00€
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeet.   Lisätietoja